Hopp til hovedinnhold
Senteret sitt bannerbilde

Time/reseptbestilling

Du kan bestille legetime hos oss ved å ringe telefonnummer 77 18 55 00 i åpningstiden eller logge deg på HelseNorge.

Tenk over om problemstillingen din kan håndteres på telefon, video eller E-konsultasjon. Vær oppmerksom på at svartiden på E-konsultasjon er 3-5 dager, og at det derfor ikke egner seg for øyeblikkelig hjelp eller andre henvendelser som krever oppfølging samme dag. E-konsultasjon egner seg godt for enkle problemstillinger, spesielt oppfølging av kjente og avgrensede problemstillinger.

Både E-konsultasjon og telefonkonsultasjon belastes på samme måte som en vanlig konsultasjon, med mindre det dreier seg om svært korte og enkle beskjeder. 

 

 

 

Reseptbestilling

Du bestiller nye resepter på dine faste medisiner ved å ringe legekontoret og snakke med en av våre medhjelpere eller via HelseNorge. Reseptene sendes elektronisk påfølgende virkedag. 

For oversikt over dine egne resepter logg deg inn på HelseNorge eller forhør deg med Apoteket.

 

Avbestille time, eller endre timeavtale

 

Avbestilling av time må skje senest 24 timer før konsultasjonen skulle finne sted, hvis ikke vil du bli belastet. Dersom du på grunn av akutt luftveisinfeksjon ikke har anledning å møte på time, vil du ikke bli belastet. 

 

Angående ventetider

I fastlegeforskriften er det i §21 angitt at pasienter skal få konsultasjon så tidlig som mulig og normalt innen 5 arbeidsdager. Det kan tidvis være lengre ventetider på legetime enn 5 arbeidsdager. Dersom du bestiller time per SMS og får time senere enn du mener er nødvendig ber vi deg om å kontakte legekontoret per telefon eller oppmøte.